戀上十字繡 首頁 戀上十字繡
十字繡愛好者討論園地

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料  個人相簿個人相簿   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

杭州留影
前往頁面 上一頁  1, 2

發表新主題   回覆主題    戀上十字繡 首頁 -> B / P 女家族
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
admin
職位:打雜

發表發表於: 星期三 30/03/2005 19:59    文章主題: 引言回覆

整體好好丫........不過.........精益求精........挑D骨頭丫..... Twisted Evil

影公仔.........都想溶入現實生活.......#1 & #2.......露左個箱不太好.... Speak to the hand

#2.........後面的臉也遮了.........

#3........要多D景深........收細D光圈

#5..........好有心思.........有思想空間....... Flower

#6, #7 & #8......後面的橫木好礙眼......#7.......我地叫插頭.......大忌.... Hammer

#9.........好角度.......人物剛在兩色塊交界.........是否撞彩....... Think

#10.........太平淡

#11.........白衫不宜配白花...........

#12..........crop 走公仔踩住的東東丫

#13..........頭髮紅色.....與背景紅色太接近.....

香港老餅家
老餅習作簿
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站
牛仔小怡
飛天小女警

發表發表於: 星期三 30/03/2005 20:11    文章主題: 引言回覆

admin 寫到:
整體好好丫........不過.........精益求精........挑D骨頭丫..... Twisted Evil

影公仔.........都想溶入現實生活.......#1 & #2.......露左個箱不太好.... Speak to the hand

#2.........後面的臉也遮了.........

#3........要多D景深........收細D光圈

#5..........好有心思.........有思想空間....... Flower

#6, #7 & #8......後面的橫木好礙眼......#7.......我地叫插頭.......大忌.... Hammer

#9.........好角度.......人物剛在兩色塊交界.........是否撞彩....... Think

#10.........太平淡

#11.........白衫不宜配白花...........

#12..........crop 走公仔踩住的東東丫

#13..........頭髮紅色.....與背景紅色太接近.....

嗯嗯嗯.... #3, 咩叫多d景深呢?

#6-#8 嗯,冇留意... 下次要小心d

#9, 明顯撞彩 Laughing 同埋手震

#11, #13都係顏色配搭有問題,日後要多多注意...

多謝指教呀老餅 Flower
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger
牛仔小怡
飛天小女警

發表發表於: 星期三 30/03/2005 20:12    文章主題: 引言回覆

仲有#14-#18 呢?順便丙埋啦~ Razz
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger
admin

發表發表於: 星期三 30/03/2005 20:13    文章主題: 引言回覆

牛仔小怡 寫到:

haha...........呢D去老餅家好D bor........ Twisted Evil

香港老餅家
老餅習作簿
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站
admin

發表發表於: 星期三 30/03/2005 20:16    文章主題: 引言回覆

牛仔小怡 寫到:

嗯嗯嗯.... #3, 咩叫多d景深呢?

#3...........現在對焦落在後面的衫度..... 好sharp.......前面的有D鬆.........細D光圈,前後都 sharp 更好... Wink

香港老餅家
老餅習作簿
回頂端
牛仔小怡
飛天小女警

發表發表於: 星期三 30/03/2005 20:20    文章主題: 引言回覆

admin 寫到:
牛仔小怡 寫到:

haha...........呢D去老餅家好D bor........ Twisted Evil

我怕羞~~~ Embarassed Embarassed Embarassed
回頂端
牛仔小怡
飛天小女警

發表發表於: 星期三 30/03/2005 20:26    文章主題: 引言回覆

crop 左啦

檔案描述:
 檔案大小:  282.57 KB
 Viewed:  檔案已被下載 12520 次

回頂端
艾莉
級別:笨豬

發表發表於: 星期三 30/03/2005 20:28    文章主題: 引言回覆

睇怕遲早 呢就講講下變細力炳, 老餅家 變 B囡家族..HAHAH

小怡, 我都鐘意#9, 手震既程度都可以接受喎(以我角度黎睇~)

牛仔小怡
飛天小女警

發表發表於: 星期三 30/03/2005 20:33    文章主題: 引言回覆

艾莉 寫到:
睇怕遲早 呢就講講下變細力炳, 老餅家 變 B囡家族..HAHAH

小怡, 我都鐘意#9, 手震既程度都可以接受喎(以我角度黎睇~)

都冇相干丫~~ hehe

#9影完我都好suprise架~ 最好唔洗番香港,杭州度度都係景,如果生活o係o個度就好...
回頂端
admin

發表發表於: 星期三 30/03/2005 20:34    文章主題: 引言回覆

牛仔小怡 寫到:
admin 寫到:
牛仔小怡 寫到:

我怕羞~~~ Embarassed Embarassed Embarassed

放心 bor.............想真正學到野.......老餅家實話實說啦.........不過就預左俾人丙....

Twisted Evil

香港老餅家
老餅習作簿
回頂端
牛仔小怡
飛天小女警

發表發表於: 星期三 30/03/2005 20:37    文章主題: 引言回覆

我心口一個勇~ post左啦!!! Wink
回頂端
admin

發表發表於: 星期三 30/03/2005 20:40    文章主題: 引言回覆

牛仔小怡 寫到:

haha.........大觀園乍......... Evil or Very Mad

香港老餅家
老餅習作簿
回頂端
牛仔小怡
飛天小女警

發表發表於: 星期三 30/03/2005 20:42    文章主題: 引言回覆

好勇架啦.. 唔係去邊~~ Wink
回頂端
牛仔小怡
飛天小女警

發表發表於: 星期三 30/03/2005 20:43    文章主題: 引言回覆

admin 寫到:
牛仔小怡 寫到:

haha.........大觀園乍......... Evil or Very Mad

冇人丙既...... Embarassed 不如你幫我搬dull 啦 Laughing
回頂端
艾莉
級別:笨豬

發表發表於: 星期三 30/03/2005 20:44    文章主題: 引言回覆

牛仔小怡 寫到:
admin 寫到:
牛仔小怡 寫到:

冇人丙既...... Embarassed 不如你幫我搬dull 啦 Laughing
去實話實說, 我估會多D人炳
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    戀上十字繡 首頁 -> B / P 女家族 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2
2頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案