戀上十字繡 首頁 戀上十字繡
十字繡愛好者討論園地

常見問題常見問題   搜尋搜尋   會員列表會員列表   會員群組會員群組   會員註冊會員註冊 
 個人資料個人資料  個人相簿個人相簿   登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息   登入登入 

網上的相片代轉繡圖
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4  下一頁

發表新主題   回覆主題    戀上十字繡 首頁 -> 材料繡圖
上一篇主題 :: 下一篇主題  
發表人 內容
sarah128

發表發表於: 星期六 25/04/2009 00:52    文章主題: 引言回覆

MACY 寫到:
轉得幾靚效果幾好咁~~
我都想轉幅結婚相~~你係邊轉嫁~可以PM說給我知嗎?
已pm了給你~希望幫到你~
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
atropos968

發表發表於: 星期六 25/04/2009 10:02    文章主題: 引言回覆

我也想知在那, 可否pm給我?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
MACY

發表發表於: 星期六 25/04/2009 15:39    文章主題: 引言回覆

sarah128 寫到:
MACY 寫到:
轉得幾靚效果幾好咁~~
我都想轉幅結婚相~~你係邊轉嫁~可以PM說給我知嗎?
已pm了給你~希望幫到你~

PM收到了~~TKS~~~

sarah128

發表發表於: 星期六 25/04/2009 15:50    文章主題: 引言回覆

貓貓 寫到:
我真死蠢,原來幅圖是你表姐,我以為是繡店之推銷廣告,你表姐很靚噃,點解唔用細d crt 數,效果可能會仔細d

因為我無乜時間, 但我又唔想製成品太細...佢話用14ct都ok~咁咪決定14ct囉 Laughing

好~~~我盡快!!!
回頂端
sarah128

發表發表於: 星期六 25/04/2009 15:52    文章主題: 引言回覆

atropos968 寫到:
我也想知在那, 可否pm給我?

我已經pm左比你啦~~~希望幫到你啦~~
整完綉圖最好post上黎一齊加油添~~~ Razz
回頂端
ChingChingBB

發表發表於: 星期一 27/04/2009 14:15    文章主題: 引言回覆

我都想要資料呀

可唔可以比我呀?

http://hk.myblog.yahoo.com/love-thinking

已開繍的作品:

Anchor - The Deli (16cts) 完成
HAED - Christmas Dolly (22cts) (1%) 停左
HAED - Stone Bridge Cottage (18cts) (13/36)
HAED - This Inchanted Evening (25cts) (1/36)
First Kiss Cushion (14cts) 完成
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
sarah128

發表發表於: 星期一 27/04/2009 14:19    文章主題: 引言回覆

ChingChingBB 寫到:
我都想要資料呀

可唔可以比我呀?

已經pm了你.....
你都黎一齊妍掟 Razz
回頂端
ChingChingBB

發表發表於: 星期一 27/04/2009 14:20    文章主題: 引言回覆

我都想要資料呀

可唔可以比我呀?

已經pm了你.....

好快呀你!

岩岩好係我仲`到web時收到

我兩點半公司就唔比上web啦
thx

http://hk.myblog.yahoo.com/love-thinking

已開繍的作品:

Anchor - The Deli (16cts) 完成
HAED - Christmas Dolly (22cts) (1%) 停左
HAED - Stone Bridge Cottage (18cts) (13/36)
HAED - This Inchanted Evening (25cts) (1/36)
First Kiss Cushion (14cts) 完成
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
sarah128

發表發表於: 星期一 27/04/2009 14:21    文章主題: 引言回覆

我都想要資料呀

可唔可以比我呀?

已經pm了你.....

好快呀你!

thx

哈哈, 咁你都幾好彩喎~!!!!
因為我個email通知我有人回覆ma^^
回頂端
yoling

發表發表於: 星期一 27/04/2009 15:57    文章主題: 引言回覆

我都想要資料呀

可唔可以比我呀?

已經pm了你.....

好快呀你!

thx

哈哈, 咁你都幾好彩喎~!!!!
因為我個email通知我有人回覆ma^^

我也想要資料~
可以PM給我MA??
回頂端
sarah128

發表發表於: 星期一 27/04/2009 16:02    文章主題: 引言回覆

yoling, 已pm了給你~!!!
回頂端
sarah128

發表發表於: 星期一 27/04/2009 16:10    文章主題: 引言回覆

貓貓 寫到:
我都要, 請PM比我

pm了....希望幫到你~!
回頂端
yoling

發表發表於: 星期一 27/04/2009 16:18    文章主題: 引言回覆

yoling, 已pm了給你~!!!

收到了 非常感謝~
回頂端
呀金

發表發表於: 星期一 27/04/2009 21:21    文章主題: 引言回覆

請恕我直言, 如果size 是大過 A4 少少, 繡出來應該不會有圖一的效果, 因為我都有自己轉圖的.
sarah128

發表發表於: 星期一 27/04/2009 21:38    文章主題: 引言回覆

呀金 寫到:
請恕我直言, 如果size 是大過 A4 少少, 繡出來應該不會有圖一的效果, 因為我都有自己轉圖的.

我都不知道呀, 聽說要先整理相片的...

而我繡到現時為止, 跟效果圖仍相若...... Very Happy
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    戀上十字繡 首頁 -> 材料繡圖 所有的時間均為 台北時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4  下一頁
2頁(共4頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案